Svar på kommentar..

Skrev ju om våra fina katter och deras namn innan idag och utelämnade en liten historia om hur ett av dem små liven fick sitt namn, det resulterade i denna kommentar:



Så jag har väl inget val....

Det var en gång en liten kisse som kom till världen i familjen Enanders tvättstuga. Detta lilla liv, vars päls va gul som solen antogs vara en liten pojke, då det ofta förefaller så inom kattsläktet... Den stackars lilla kissen döptes då till Karl-Einar utav fru Enander, efter trollkarlen Karl-Einar Heckner

Efter ett tag upptäckte familjen att det lille livet inte hade något manligt könsorgan och familjen antog då att det kanske mot alla odds var en liten hona, hon döptes då om till Gördis av dottern i familjen, ett mkt vackert namn!!

Tiden flöt på och Gördis trivdes bra hos familjen och det blev mer och mer tydligt att Gördis va vad en normal människa skulle kalla rätt dum och korkad men familjen älskade henne ändå!!

När Gördis började bli rätt så stor lekte hon livligt med en av sönerna i familjen som då gjorde den hemska upptäckten, Gördis hade fått en Penis :O Det var inte alls en tjej, utan han va helt enkelt bara lite sen i puberteten ;) Enda sen den dagen fick den lilla pojken heta Penis-Gördis :D




Haha hoppas du är nöjd med historien ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHA!!!

Jag döööör haha!

2010-08-19 @ 20:58:50
Postat av: Louise

Hahaha xD

Stackarn var lite sen bara :3

2010-08-19 @ 22:03:37
URL: http://www.potatisgris.bloggplatsen.se

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback