Dagen, kvällen, morgondagen och lite damp!

Då har man äntligen kommit hem igen!! Vart en rätt lång dag idag, eller det kändes så iaf! Först praktik till 15.00 och sen in på City och köpa kattmat för att sedan åka till Vårgårda och hämta pappa på Bil och Traktor! Och allt detta i snöyran :D haha älskar snö men jobbigt när man ska köra bil och vill komma fram fort! ;)

Nu ska jag snart äta lite pannkakor :D Hehe och sen senare ikväll bär det av till Alingsås med mamma, vi ska till Nictana Hårstudie (där Emelie jobbar) på "Höstkväll", alltså dem visar massa produkter och har lite rabatter och grejer.. Blir nog rätt skoj :)

Sen ska jag hem och sova för börjar tidigt imån!! 07.00 ska jag infinna mej på praktiken men å andra sidan så slutar jag klockan 12 så är inte så farligt! Sen blir det mkt åkande efter det, först ska en hem och äta och packa och sen bär det först av till Lidköping och lämna av pappa där (han ska hämta sin bil som står där efter att han vart och hämtat den nya lastbilen som han ska ha på jobbet nu) och sen därifrån blir det en tripp upp till Färgelanda (där snökaoset tydligen ska va ännu värre än här!) och sen senare på kvällen så ska vi till Vänersborg och kolla på bandy ;) haha Ferrarin kommer gå varm vill jag lova ;)
Blir så jävla förbannad med!! Arbetsförmedlingen i Uddevalla* är helt jävla STÖRD!! Conny har rätt nyligen fått sån "praktikplats" genom kommunen och det funkar bra och så och rätt stor chans att han kan få fast där såsmåningom och då har dem jävla nötterna på AF kommit på att han ska söka ett jobb i Leksand (som ligger i typ Norrland eller nåt, eller långt från Uddevalla iaf*) o det måste han för annars blir han utskriven från AF eller nåt sånt cp!! Fattar fan inte vitsen, så när man har jobb som funkar och alla är nöjda med han då ska dom skicka han långt åt helvete bort :O Liksom vad är meningen? Jävla nötter!!

*

Bjuder på en bild på Söthögen för att han är söt o då blir man lite gladare! <3

Kommentarer
Postat av: Conny Hansson

AF i Uddevalla*Nej det är helt sjukt, det är ju inte konstigt folk går ner i depression i detta samhället.. "Ett lämpligt arbete för dig att söka jobb" - Leksand.. YÄY KLASS 100 VARNING I IDIOTI??

2010-11-25 @ 17:55:35
URL: http://enaander.blogg.se/
Postat av: Sabina

Sist jag kollade så låg Leksand i Dalarna... Med andra ord, bra långt ifrån Norrland.

2010-11-26 @ 08:43:03

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback