Tjao

Har vart en sjukt lång dag idag men en väldigt rolig! Jobbat på småbarnsavdelningen och det känns jävlar i mej i ryggen! Dem stackarna blev ju helt förlamade ute i all snö och sjukt va trötta dem va när vi kom in men dem hade roligt, några av dem iaf! :)

Jag är trött som as iaf, slutade ca 5 och då bar det av till City och köpa mer morotspuré till katten, hon är dålig igen... Sen hem, såg då att dem ringt från Gula, så fick ringa upp så nu blir det jobb igen imån! I Borgstena denna gången, roligt! Nytt ställe nu så blir dock jobbigt med namn och grejer, ska va på halva dagen på ena avdelningen och halva på andra oxå så blir mkt barn och hålla ordning på imån men det ska nog gå ;)

Nu har jag suttit en stund med denna veckans inlämning, inte klar men kommit en bit påväg iaf, blir till och leta referenser snart, ska bara äta först! Måste bli klar idag för imån är det jobb hela dagen och sen ska jag simma med mamma så blir inte mkt tid över då!

Älsklingen skada sig på jobbet idag med, tappa typ ett träd eller nåt på foten så den är helt uppsvullen :( Han ska in till akuten nu och kolla upp det (efter att jag tjata på han) men sånt kan va farligt!! Hoppas det inte nåt är av eller så bara... Tänker på dej gubben <3

Nu blir det mat och sen fortsätta med papret....

Kommentarer
Postat av: Klanten

Du har iaf inte varit insnöad i din lägenhet hela dagen =P haha

Kom ingenstans .. bussarna gick inte!

2010-11-09 @ 20:02:11
URL: http://missremse.blogg.se/
Postat av: Conny Hansson

De gick allt fint! :) Tilltryckt muskel i foten bara :P Men ska nog inte lyfta stockar på ett tag ;) <3

2010-11-09 @ 22:25:04

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback