Eyy yooo rubrik!!

Kom precis och tänka på en sak! Träffade på en så sjukt skum och irriterande gubbe innan! Jag stod och väntade på bussen och så kommer det fram en snubbe (som ser lite skabbig ut) och frågar om jag har cigaretter, jag svarar liksom artigt, nej det har jag inte! Då går idioten närmre och frågar om jag är säker? Jag bara ja jag är ganska säker på att jag inte röker faktiskt! Och gubben ger sig inte utan börjar tjata om att hans kompis har världens abstinens och grejs och att om han inte får så går han och letar fimpar och sen frågar han igen liksom, är du säker på att du inte har!

Jag blir faktiskt irriterad på sånt! Okej att man kan fråga någon så random människa men man står la fan inte och tjötar på folk? :O Liksom det är inte så att det råkar dyka upp ett paket i fickan bara för att han tjötar eller?! Jävla idiot!!Jaja nog om det, helgen kommer bli kanon iaf!! :D På fredag firar jag och älskling 5 månader tillsammans, hmm undrar hur vi ska fira det :P Och på lördag har vi bokat in ett biobesök, ska se Sanctum i 3D hihi hjälp! Klaustrofobi på hög nivå :P Kommer bli supermys!! <3

Kom på att jag kanske ska börja packa med, åker ju imån efter skolan :P

Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter inte så skönt... Har du gått till någon sjukgymnast? som är bra på idrottskador? Det gör jag med mitt knä. smällde mitt ledband för 1år sedan, har fortfarande problem med det, men det kan ta många år innan det blir helt bra har jag förstått av min sjukgymnast.

2011-02-16 @ 21:56:36
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

Taack :D2011-02-16 @ 21:58:10
URL: http://emmawsblogg.blogspot.com
Postat av: Emma

Föresten har röstat på dig! :D

2011-02-16 @ 21:59:17
URL: http://emmawsblogg.blogspot.com
Postat av: Johanna

hmmm låter konstigt att man skall börja träna direkt efter en knäskada i mina öron, rehab måste man ju ha.... Ja gör det. Men låter som de är lite snurriga.Nej, det har varit lite tungt, men nu ser jag ljuset i tunneln så snart kanske jag kan träna fullt ut igen!

2011-02-16 @ 22:14:11
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

så lite så, håller tummarna för att du vinner :)Hmm,låter helt snurrigt. Jag fick kryckor, som jag inte ville ha. men tog dem för de inte gav med sig, sen använde jag den 3 gånger tills jag blev omkörd av tanter med rullatorer haha... sen satt jag bara hemma och glodde på os ( tur i oturen jag skada mig precis vid det)Hoppas de kan ge dig ett vettigt svar! Det är du värd, ingen skall ha ont!

2011-02-16 @ 22:32:10
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Elin

Tack så mycket! =)

2011-02-16 @ 23:09:39
URL: http://distinguish.blogg.se/
Postat av: Camilla

nu är dagens blogg avgjord, gå in och kolla om det blev din! :)

http://kmill.blogg.se/2011/february/utkast-feb-16-2011.html

2011-02-17 @ 00:44:51
URL: http://kmill.blogg.se/

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback