Blir så trött ibland...

På folk som går in på random bloggar och skriver "hej, vad gör du?" eller liknande bara för att dom vill att jag ska gå in på deras blogg så de får fler besökare... Man bara hmm läste du ens nåt på min blogg? Antagligen inte!! Och då har faktiskt inte jag nån större lust att gå in på deras blogg och läsa där....

Okej att man kan "ragga" besökare genom att kika runt på olika bloggar och kommentera (det gör jag med) men då kan man la ta sig tid till att åtminstonde läsa lite eller och kommentera nåt om inlägget med kanske? Det tycker jag iaf! Hittar man inget intressant i just den bloggen man läser så kanske det inte är lönt att kommentera överhuvudtaget... Blir trött på sånt!! Många är så stolta över sina kommentarer men läser man dom så handlar 90% om allt annat än själva inlägget!!!

Så nu vill jag utbringa ett stort:Till er!! :)

Kommentarer
Postat av: //E

sv: ja med!Då ska ingen få störa mig!:)

2011-01-16 @ 17:35:19
URL: http://beautifulfamily.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv; Alltså, egentligen så är det bara ca 2,5mil mellan oss. Men eftersom han ska pendla till skolan i Örebro varje dag (15mil från här), så kommer han inte hem förrän efter klockan sex och ska gå upp halv fem igen på morgonen, så då finns det inte så mycket tid att träffas på. Förutom helger då såklart :) Oj, 10mil :/ Förstår att det måste va ganska så jobbigt.. Men som du skrev, kärleken övervinner allt! I alla fall det mesta! :)

2011-01-16 @ 18:20:37
URL: http://elinamandaahlen.blogg.se/
Postat av: Amanda

sv; Nej, tiden räcker ju tyvärr inte alltid till, tråkigt nog. Han har ju bott hos mig sen i sommras, så det kommer nog bli ganska jobbigt att inte träffas så mycket, i alla fall till en början. Man får helt enkelt ta vara på den tiden när man faktiskt träffar varandra på bästa sätt! :)

2011-01-16 @ 18:34:23
URL: http://elinamandaahlen.blogg.se/
Postat av: therese

SV: Aah en bordier collie, lite grayhound i honom också :) Han e underbar!

2011-01-16 @ 18:39:00
URL: http://thereseszanto.blogg.se/
Postat av: therese

Grattis btw, du blev veckans blogg :)

2011-01-16 @ 18:41:31
URL: http://thereseszanto.blogg.se/

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback