Dagens bravader

Då vart man hemma!! Vart en riktigt rolig dag faktiskt :) Börja dock med att bilen vägra starta, inte ens startgasen hjälpte och batteriet började ladda ut så fick springa efter batteriladdarn och förlängningssladd och röta som man har så va sladden kass och gick inte använda, tiden börja rinna ut så sluta med att pappa skjusa mej till bussen med bilen som brorsan skulle ha till jobbet :P haha gick tillslut!

Sen va det då skola, helt okej förutom att läraren drog över tiden, INTE OKEJ!!! Jag och Pärlan va skitsura! Jaja sen bar det av till Maxi, fick köra Pärlans kusins jävla opel astra, sjukt äcklig bil!! Norsken fick köra tillbaka!! Jaja drog till Pärlan och käka sen och sen hämta vi upp Klanten vid skolan och åkte till simarenan! Haha blev fan inte mkt tränat idag, haha jag simma och klanten lärde Pärlan att simma vid det grunda xD HAhah va väldigt kul!!

Sen blev det en tur på stan med Klanten, köpte en plånbok och en dop present till fasters lilla Kevin, det vankas dop imorgon nämligen, blev en grön body med bilar på och ett par gråa byxor med gröna snören! Superfint!! :)

Nä nu ska jag ner och käka hamburgare :D Skriver mer sen....

Kommentarer

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback