Hitta Joel Langemark

Joel Langemark 25år medel lång, mörk blont kort hår är försvunnen och efterlyst av polisen. Vid försvinnandet var han klädd i en blå piké tröja, ljusa jeans och svarta Nike skor. Om ni ser eller hör något så MÅSTE ni ringa till någon i familjen eller polisen. Han är förmodligen någonstans i området Haverdal, Vilshärad, Tylösand, Frösakull.

Joel är deprimerad. Han lämnade en god vän vid 17.30 tiden i söndags 12/6 och skulle då cykla hem till oss i Frösakull. Redan under natten mot måndagen började polisen söka i närområdet hos oss och därefter har sökområdet utvidgats. Från måndagen har hemvärn, orienterare, polis med hundar, helikopter, båtar sökt av alla områden där han kan vara. Vi sökte själva, tillsammans med vänner, större delen av natten mot måndagen och har därefter fortsatt. Joels cykel upphittades vid lunchtid igår, måndag, vid ett av familjens favoritställen vid havet. Mobilen pejlades och ska finnas på land men har inte kunnat hittas trots omfattande sökning. Alla platser där vi, eller polisen, kunnat tänka att Joel skulle kunna uppsöka, har genomsökts. Sökandet har idag fortsatt med helikopter och fortsatt sök på stränderna och andra valda platser. Om ni letar efter Joel är det viktigt att ni inte stör polisens arbete. 

//Joels familj 

-----------------------------------


Vet du nåt? Ring Daniel Langemark - 0768 687493 Sprid vidare till alla ni vet, sätt detta på er status.

Finns även en grupp på facebook, gå in och klicka på delta!!


Joel till höger!!


Fy fan säger jag bara, riktigt jobbigt att få veta en sån sak!! Prata med han för inte alls länge sen, vi läser ihop på Högskolan och gick i samma studiegrupp under första terminen!! Känns overkligt att det händer nån man känner!! 

Håller alla tummar jag äger och några till för att Joel är okej och snart kommer hem igen!! Världen är fattig utan dej ska du veta!!

Kommentarer
Postat av: Maja

Fan va hemskt! :'(Sv: Det är okej att låna!

2011-06-14 @ 21:42:43
URL: http://ameera.nu
Postat av: penny

aaa finns riktigt sjuka personer :/ Nej såna människor ska inte ha barn, borde finnas någon lag eller åtminstione ett lämplighetstest för alla som funderar på att skaffa barn eller möjligtvis tvångsaborter! Alla människor ska helt enkelt inte ha barn

2011-06-14 @ 22:15:13
URL: http://pennylicious.blogg.se/
Postat av: [lisabjernhagen]

sv: Ligger ute bild nu! :)

2011-06-14 @ 23:01:28
URL: http://lisabjernhagen.com
Postat av: MELI / boho inspired

sv: Tack så hemskt mycket! :D

2011-06-15 @ 00:30:23
URL: http://mmeeli.se
Postat av: En blogg om Kevin

Usch va hemskt :(

Hoppas han kommer hem, eller i alla fall hör av sig om att han lever.Styrkekramar till dig och hela hans familj!

2011-06-15 @ 06:55:58
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
Postat av: Klanten

Shit =O jag hade inte fattat att det va han .. såg det på fb men kände inte igen namnet!! Det är ju helt sjukt =S Hoppas dom hittar honom!

2011-06-16 @ 16:19:26
URL: http://missremse.blogg.se/

Nu kan du Kommentera :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar
Trackback